ارسال به دوست
نسخه چاپي
مصطفی رحیمیفرد، نانوا:
کیفیت آرد و هنر نانوا منجر به تولید نان مأکول میشود
سختی و مشقت در کار نانوایی بسیار زیاد است. تابستانهای گرم کنار تنور و نداشتن تعطیلات و تسهیلات مانند سایر حقوقبگیران، از مهمترین چالشهای کارگران نانوایی است.
مصطفی رحیمیفرد، شاطر سابق و نانفروش فعلی با ذکر مطلب فوق اظهار کرد: حدود 24 سال است که در نانواخانه کار میکنم. قبل از نصب دستگاه به عنوان شاطر ایفای نقش میکردم و پس از تغییر از تنور سنتی به دستگاه، به عنوان فروشنده مشغول هستم. وی ضمن انتقاد از این موضوع که نانوایی دیگر جزو مشاغل سخت و زیانآور در بیمه به حساب نمیآید، گفت: با وجود سختیهای زیاد در کار نانوایی، تعیین 30 سال خدمت برای این شغل، منطقی نیست و برای کارگر دیگر رمقی نمیماند که 30 سال در این شغل بماند! رحیمیفرد با بیان اینکه نبود صرفه اقتصادی برای صاحب نانوایی موجب شده که توان پرداخت دستمزد کارگران را نداشته باشد و از دستگاهها و رباتها به جای پخت سنتی قدیمی در حال حاضر استفاده میشود، تصریح کرد: برای تحقق کیفیت نان، کیفیت آرد ضروری است که ما از آرد کارخانههای سنبله و پرورده استفاده میکنیم و از کیفیتشان رضایت داریم. وی همچنین به هنر نانوا در عملآوری خمیر اشاره نمود و خاطرنشان کرد: سعی میکنیم به مدت استراحت خمیر و عملآوری آن توجه داشته باشیم و با استفاده از خمیرترش و خمیرمایه، کیفیت خمیر را ارتقا میدهیم و خوشبختانه سعی میکنیم نان سالم و مأکول تحویل مشتری بدهیم. خبرنگار: ندا کاظمی ترکی