ارسال به دوست
نسخه چاپي
طیبه مسعودیفر، مسئول کنترل کیفیت کارخانه کوبودنا:
کنترل کیفیت، مهمترین بخش کارخانههای مواد غذایی
واحد کنترل کیفیت، یکی از مهمترین دپارتمانها در کارخانههای صنایع غذایی است.
طیبه مسعودیفر، مسئول کنترل کیفی کارخانه سپهر پردیس اروند با نام تجاری «کوبودنا» با ذکر مطلب فوق اظهار کرد: این کارخانه از سال 1394 در زمینه تولید انواع نانهای حجیم و نیمهحجیم و مسطح و شیرینیهای آردی شروع به فعالیت کرده است. وی افزود: روند کار اینگونه است که بعد از تأیید و کنترل و دریافت مواد اولیه و دریافت آنالیزهای مربوط به آن و مطابقت داشتن با استاندارد ملی، مواد اولیه وارد خط تولید میشود و بعد از آن طبق فرمولاسیون، محصول مورد نظر تولید میشود و سپس محصول در واحد آزمایشگاه از نظر فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی مورد آزمایش قرار میگیرد و بعد از تأیید نهایی، محصول مجوز خروج از انبار را میگیرد. مهندس مسعودیفر که سابقه فعالیت نهساله در زمینه کنترل کیفیت دارد، مهمترین وظایف مدیر کنترل کیفیت را اینگونه برشمرد: کنترل مواد اولیه، نظارت بهداشتی بر کارخانه، نظارت بر رعایت فرمولاسیون مطابق پروانههای ساخت، بررسی عملکرد دستگاهها و جلوگیری از خروج محصولات نامنطبق و کنترل کیفیت محصول کیفی، از مهمترین وظایف مسئولین کنترل کیفی است. خبرنگار: ندا کاظمی ترکی