ارسال به دوست  نسخه چاپي 

ابراهیم داورپناه، نانوا:

نان مأکول حاصل کیفیت ماده اولیه، رعایت استراحت آرد، استراحت خمیر و زمان پخت است

نانوایی شغلی شریف است و از اینکه در این شغل خدمت می‌کنم خوشحالم.

 

ابراهیم داورپناه، شاطر یکی از نانوایی‌های شلوغ شهر شیراز که صف طولانی از مشتریانی وفادار داشت، با ذکر مطلب فوق، در پاسخ به سؤال ما درخصوص صف جلوی نانوایی و مشتریانی که همه از کیفیت نان راضی هستند و معطلی صف را برای تهیه نان تحمل می‌کنند، گفت: با استفاده از آرد کامل، نانی معقول و مأکول دست خلق خدا می‌دهیم. 

وی افزود: آرد را از کارخانه سپیدان، نخستین واحدی که در شیراز اقدام به تولید آرد کامل نمود، تهیه می‌کنیم. خوشبختانه کیفیتی پایدار دارند و ما مشکلی در فراوری آرد این کارخانه نداریم. 

داورپناه به مشتری‌مداری و توجه به نکات مدنظر نانوایان از سوی کارخانه آرد سپیدان اشاره کرد و گفت: ارتباط مستقیم با کارخانه داریم و جزئیات کیفی آرد را با کارخانه در میان می‌گذاریم و خوشبختانه بموقع آرد به ما تحویل می‌شود. ما زمان استراحت آرد را در انبار آرد داریم و سپس وارد مرحله خمیرگیری و عمل‌آوری خمیر می‌شویم و پس از گذراندن مرحله عمل‌آوری، پروسه پخت در زمان معین، متناسب با پخت نان حاصل از آرد کامل انجام می‌شود. 

این شاطر در پاسخ به سؤال ما درخصوص کیفیت پایدار نان تولید شده در این واحد بیان کرد: همان‌طور که اشاره شده، کیفیت ماده اولیه، رعایت استراحت آرد، استراحت خمیر و زمان پخت، نتیجه معقول را در پخت نان به ما می‌دهد و مشتریان از مناطق مختلف شهر برای تهیه نان به نانوایی ما مراجعه می‌کنند. 

وی محدودیت مشتری در تهیه نان را از مشکلات و چالش‌های نان‌های کامل دانست و اظهار کرد: با توجه به کیفیت این نان‌ها، تقاضا برای آن زیاد است اما در طرح نانینو، سقف تهیه نان داریم و مشتریان برای تهیه نان محدودیت دارند که این موضوع موجب ناراحتی برای مشتریان شده است.

داورپناه عدم تعریف نرخ نان حاصل از آرد کامل را از دیگر چالش‌های نانینو برشمرد و گفت: در حال حاضر، نرخ نان با وزن چانه 350 گرم، 3 هزار تومان است اما در دستگاه 1375 تومان تعریف شده و ما مجبوریم مازادش را در دستگاه دیگر کارت بکشیم. 

 

خبرنگار: ندا کاظمی ترکی