ارسال به دوست  نسخه چاپي 

کمبود روغن و مشکلات مالیاتی، چالشی برای تولید شیرینی باکیفیت

محمدعلی طریحی، مدیر قنادی گلبن و از پیشکسوتان صنف قنادی کشور، به مشکلات متعدد این صنف اشاره کرد و گفت: امروزه صنف قنادان با چالش‌های جدی در تأمین مواد اولیه مواجه است. یکی از مشکلات اساسی، بحران روغن در بازار است. با این حال، ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا محصولی باکیفیت تولید و عرضه کنیم.

 

وی در گفت‌وگو با نگاه هستی بیان کرد: در تهران، با وجود تمامی مشکلات، همواره سعی کرده‌ایم از بهترین مواد اولیه برای تولید شیرینی‌ها استفاده کنیم تا محصولی باکیفیت به دست مشتریان برسد.

طریحی در ادامه به مشکلات مالی صنف اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش نرخ مواد اولیه، ما قادر به افزایش قیمت شیرینی‌ها به میزان قابل توجه نیستیم چرا که باید قدرت خرید مردم را در نظر بگیریم.

این قناد پیشکسوت همچنین بر اهمیت رضایت مشتریان تأکید کرد و گفت: تمام همکاران در تلاش هستند که با جلب رضایت مشتریان، کسب‌وکار خود را رونق بخشند اما با مشکلاتی مانند ساعات کاری طولانی و تأمین مواد اولیه روبه‌رو هستند.

وی در پایان با انتقاد از وضعیت معیشتی قنادان اظهار کرد: چرا باید یک قناد پس از سال‌ها کار، همچنان مستأجر باشد؟ پرداخت مالیات نیز به معضلی برای قنادان تبدیل شده که امیدواریم با تلاش‌ اتحادیه قنادان، این مشکلات حل شود.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران