ارسال به دوست  نسخه چاپي 

آرد بی‌کیفیت را به کارخانه پس می‌دهیم

مسئول کنترل کیفیت کارخانه شونیز گفت: آرد یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه‌ای است که در تولید بیسکوییت و شیرینی تأثیر بسزایی دارد و تولیدکنندگان همواره دغدغه کیفیت بالا را دارند.

یحیوی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: از نظر رئولوژی، آردی باید در اختیار کارخانه‌ها قرار بگیرد که کیفیت قابل توجهی در تولید داشته باشد، در غیر این صورت کارخانه‌های تولیدکننده بیسکوییت و شیرینی می‌توانند آرد را برگردانند.

وی افزود: تأمین‌کنندگان آرد می‌دانند که باید آرد یکنواخت تحویل مشتریان دهند و رضایت آن‌ها را در نظر داشته باشند.

مسئول کنترل کیفی شونیز ادامه داد: آردهای صنف و صنعت از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و نیاز تولیدکنندگان را برطرف می‌کنند. یک تولیدکننده تنها با یک کارخانه در ارتباط نیست و در صورت مشاهده بی‌کیفیتی، آن شرکت تولیدی آرد، کم‌رنگ می‌شود.

یحیوی با بیان اینکه حساسیت در تولید یکی از مهم‌ترین نکاتی است که در کارخانه شونیز مورد توجه قرار می‌گیرد، تصریح کرد: پروسه تولید به دقت بررسی می‌شود و ما روی محصولات تولیدی حساسیت ویژه‌ای داریم و تا کنون به عنوان یک برند و کارخانه شیرینی و شکلات، توانسته‌ایم رضایت مشتریان را جلب کنیم.