ارسال به دوست نسخه چاپي
نوآوری در محصولات، ماکارونی را در مسیری جدید قرار میدهد
ماکارونی خشک سنتی معمولاً از خمیر بدون مایه متشکل از گندم دوروم آسیاب شده و آب یا تخم مرغ تهیه میشود که سپس به ورقهها یا اشکال مختلف تبدیل میشود.
به گزارش نگاه هستی به نقل از bakingbusiness، در حالی که قفسه فروشگاهها همچنان با محصولات ماکارونی سنتی پر میشود، تولیدکنندگان ماکارونی اخیراً نوآوریهایشان را افزایش دادهاند و از مواد اولیه و تکنیکهای کاربردی جایگزین برای پاسخگویی به تغییر رژیم غذایی مصرفکننده استفاده میکنند. محققان دانشگاه از تکنیکی برای تولید ماکارونی پردهبرداری کردند که میتواند برای تغییر شکل ماکارونی پس از جوشاندن به کار برده شود. به عنوان بخشی از این تکنیک، محققان گفتند که ماکارونی به صورت ورقههای مسطح تولید و در جعبههایی با حجم کم بستهبندی شود. پس از جوشاندن، این محصول به اشکال حجیمتر مانند پاپیون در میآید. به گفته محققان، ماکارونی با بستهبندی مسطح به تولیدکنندگان اجازه میدهد تا به طور مؤثرتر محصولات را بستهبندی کنند و در عین حال فضای خالی در بستهبندی را به حداقل برسانند. استفاده از عدس همچنین، Global Food and Ingredients (GFI)، یک شرکت کانادایی تولیدکننده مواد غذایی و مواد گیاهی، اعلام کرد که Bentilia، یک برند ماکارونی تهیه شده با عدس را خریداری کرده و مجموعهای کامل از محصولات بدون گلوتن را ارائه میکند. محصولات برند Bentilia که در سال 2014 از سوی Alnoor Sheriff تأسیس شد، همه از آرد عدس تهیه میشوند. Bentilia همچنین خط تولید محصولات پاستا Zimmunity را ارائه میکند که شامل مواد مغذی و اختصاصی مانند قارچ، کلم پیچ، کلم بروکلی و اسفناج است. Bentilia از طریق چندین کانال تخصصی سلامت و تندرستی در کانادا و ایالات متحده و همچنین از طریق وبسایت مستقیم، به مصرفکننده آنلاین فروخته میشود. مجموعه محصولات Bentilia نه تنها دارای تأییدیه سلامت است بلکه همچنین میتواند کیفیت طعمی خوبی را نیز ارائه کند. کرنزا کمپانی Patagonia Provisions، برند مواد غذایی تحت عنوان Patagonia، اعلام کرد که در حال اضافه کردن یک ماکارونی ارگانیک فوسیلی با کرنزا، یک دانه که از علف گندم به دست میآید، به آیتمهای خود است. پاستا فوسیلی با ترکیب آرد سمولینا و کرنزا درست میشود. به گفته این کمپانی مستقر در کالیفرنیا، Patagonia استفاده از کرنزا را برای سازگاری آن با شرایط اقلیمی انتخاب کرد. از آنجا که کرنزا دانهای چندساله است، ریشههای آن در طول سال در یک مکان زنده میماند و نیازی به کاشت سالانه آن نیست. این غله نیز نسبت به گندم، آب کمتری مصرف میکند و نیازی به خاکورزی ندارد. این ماکارونی جدید که سرشار از طعم آجیلی و بافت نرم و دلپذیر است، تقریباً در هر دستور غذایی گیاهی یا گوشتی، از جمله پخت ماکارونی و سالاد و پاستا، به خوبی عمل میکند. مترجم: کمند ابراهیم زاده