ارسال به دوست
نسخه چاپي
مصرف آجیلها، مسیری جدید پیش روی تولیدکنندگان محصولات نانوایی
آجیل حاوی پروتئین و فیبر بالا است و در صورتی که در محصولات شیرینی و نانوایی به کار گرفته شده باشد، مصرفکنندگان بیش از همیشه از مصرف این محصولات استقبال خواهند کرد. آردهای تهیه شده از آجیل همچنین ممکن است در ترکیبات آرد مورد نیاز برای پخت محصولات بدون گلوتن نیز مفید ظاهر شوند.
به گزارش نگاه هستی به نقل از bakingbusiness، بر اساس گزارش Innova Market Insights بادام از نظر محبوبیت، رتبه اول را حفظ کرده و بیشترین استفاده را در توسعه محصولات جدید در سراسر جهان از سال 2016 داشته است. مدیر بازاریابی و رئیس هیأت مدیره Modesto در کالیفرنیا گفت: تولیدکنندگان محصول در سال 2022 بیش از 12 هزار محصول جدید حاوی آرد بادام یا خود بادام را در سراسر جهان معرفی کردند. استقبال از این محصولات جدید نشاندهنده جذابیت این ماده است. مرکز Maximize Market Research در هند، پیشبینی کرد که بازار جهانی بادام دارای نرخ رشد مرکب سالانه 6 درصدی از سال 2022 تا 2029 است که از 9/60 میلیارد دلار به 14/44 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. انتظار میرود آمریکای شمالی با بیشترین سهم درآمد در بخش محصولات تهیه شده از انواع آجیل، در بازار این محصولات پیشرو باشد. بادام، چه بلانچ شده چه در شکل طبیعی خود یا حتی به شکل آرد، دارای بافت و طعمی بسیار مطلوب است که میتواند طعمهای شیرین و مطلوب محصولات نانوایی و میانوعده را تقویت یا تکمیل کند. بادام یا سایر انواع آجیل همچنین میتوانند کیفیت محصولات مختلف مانند شیرینی، کیک و غلات صبحانه را بهبود دهند. آرد بادام در محصولاتی مانند کیک، کوکی و شیرینی، بافتی مطلوب ایجاد کرده و طعمی لطیف، غنی و کرهای دارد. ترکیب آرد بادام و آرد پروتئین بادام با درصد چربی پایین با سایر آردهای بدون گلوتن، راهی برای جایگزینی آرد گندم در محصولات نانوایی فراهم میکند. از بابت ارزش غذایی نیز، یک وعده بادام حاوی 4 گرم فیبر، 6 گرم پروتئین، 7 نوع ویتامین و مواد مغذی ضروری، 13 گرم چربی غیراشباع و 1 گرم چربی اشباع شده است. یک اونس بادام، 50 درصد نیاز روزانه به ویتامین E را برطرف میکند. سازمان Almond Board در کالیفرنیا به متخصصان تولید مواد غذایی، آموزشهای فنی و بینشهایی در مورد تحقیق و توسعه محصول و نوآوری در آشپزی را ارائه میکند. همچنین طبق پیشبینیها، بازار جهانی گردو از سال 2023 تا 2031 رشد مرکب سالانه 4/3 درصدی را تجربه خواهد کرد که ارزش بازار آن از 7/6 میلیارد دلار به 11/1 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. بر اساس تحقیقات، با ترند شدن آجیل به عنوان ماده اولیه، شاهد نوآوریهای بسیار در تولید خوراکیها و میانوعدهها خواهیم بود. علاوه بر بهبود طعم و کمک به نرمی بافت محصول، گردو منبع عالی آلفالینولنیک اسید (ALA)، یک اسید چرب امگا 3 ضروری است. این محصول همچنین حاوی 4 گرم پروتئین و 2 گرم فیبر در هر اونس است. از آنجا که افزودن آجیل به محصولات نانوایی و میانوعدهها ارزش غذایی محصولات را به طور قابل توجهی افزایش میدهد، مصرفکنندگان با رضایت بیشتری این محصولات را مصرف خواهند کرد. از دیگر آجیلهای محبوب در تولید میانوعده، آرد بادام هندی است که طعمی کرهای، کمی شیرین با بافتی نرم و خامهای دارد. آرد بادام هندی را میتوان در انواع محصولات نانوایی و میانوعده استفاده کرد. آرد بادام هندی طعمی متمایز و آجیلی دارد و برای میانوعدههای اکسترود شده یا شیرینیهای بدون گلوتن مناسب است. پودرهای پروتئین بادام هندی دارای بافت بسیار ظریفی هستند که بافتی نرم را در دهان ایجاد میکند و گزینهای عالی برای شیرینیها و کوکیها در نظر گرفته میشود. بر اساس دادهها در سال 2019، بیش از 1000 محصول جدید حاوی بادام هندی در سطح جهان در رده تولیدات نانوایی عرضه شده است. این آردها را میتوان با هم مخلوط کرد یا به آرد گندم اضافه کرد تا محصولات حاوی پروتئین بالاتری را بدون استفاده از افزودنیهای غیرمجاز تولید کرد. مترجم: کمند ابراهیم زاده