ارسال به دوست نسخه چاپي
رئیس بهداشت محیط استان اصفهان:
تشدید نظارت بر واحدهای نانوایی اصفهان
رئیس بهداشت محیط استان اصفهان گفت: نظارت بر نان و نانوایی، تابع ضوابط و مقرراتی است که باید به آن توجه شود.
میرجهانیان در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی اظهار کرد: بر اساس ضوابط و مقررات مواد آرایشی و بهداشتی، خوردنی و آشامیدنی، نکاتی وجود دارد که واحدهای نانوایی باید رعایت کنند ضمن آنکه ضوابط بهداشتی محیط واحدهای نانوایی هم از دیگر اصولی است که باید مورد توجه نانوایان قرار گیرد. وی افزود: واحدهای نانوایی، همیشه از موارد بهداشت محیط آگاهی دارند و بهداشت فردی و محیطی از جمله نکاتی است که تمام واحدهای نانوایی اصفهان مورد توجه قرار داده و رعایت میکنند. ضمن آنکه میزان افزودنیهای مجاز در واحدهای نانوایی اصفهان تحت آزمایش ما قرار میگیرد تا از میزان مجاز فراتر نرود و در غیر اینصورت با متخلفان برخورد خواهد شد. میرجهانیان با اشاره به میزان استاندارد کشوری در خصوص میزان افزودنیهای موجود در نان بیان کرد: آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که میزان استاندارد موجود در نان باید رعایت شود و عدد PH، نشاندهنده این موضوع است. وی در ادامه با اشاره به مسائل بهداشتی موجود درباره بیماری کرونا تصریح کرد: تمام واحدهای نانوایی باید پروتکلها را رعایت کنند و با توجه به شرایط فعلی، نظارت بر واحدهای نانوایی تشدید شده است. رئیس بهداشت محیط استان اصفهان در پایان خطاب به نانوایان گفت: اولین نکته آن است که نانوایان باید تمام اصول پخت نان را اجرا کنند، بهداشت فردی و محیطی را جدی گرفته و همواره سعی کنند در تولید نان، استانداردهای لازم را رعایت نمایند.