ارسال به دوست نسخه چاپي
سردفروشها به تولید نان روی بیاورند
چند سالی است که در اکثر نانواییهای حجیم و نیمهحجیم، نان تولید و در همان واحد عرضه میشود اما در این میان، هنوز شماری از واحدهای نانوایی هستند که سردفروشاند یعنی نان را از نانوایی دیگر تهیه میکنند.
در گفتوگوهایی که با برخی از نانوایان داشتیم، بسیاری اظهار نمودند که سردفروشی میتواند به کسبوکار نانواییهای حجیم و نیمهحجیم صدمه وارد کند چرا که نان با قیمت کمتری به واحد سردفروش عرضه میشود. به گفته یکی از نانوایان حجیم و نیمهحجیم، پس از شیوع کرونا، مردم به نانهای حجیم و نیمهحجیم بیشتر روی آوردند و حالا نوبت این صنف است که به دنبال رونق کسبوکار خود باشند یعنی شرایط را به گونهای مهیا کنند که به اندازه تولید روزانه خود، نان تولید و عرضه نمایند. سردفروشی دیگر رونق ندارد و باید صنف را به سمت پیشرفت هرچه بیشتر برد. از سوی دیگر آن واحد نانوایی که برای واحدهای سردفروش نان تولید میکند هم در این میان متضرر میشود چرا که استهلاک دستگاه بالا میرود و ممکن است پس از مدتی کوتاه، تجهیزاتش نیاز به تعمیر پیدا کند بنابراین باید تقویت کسبوکار را در حوزه نان در دستور کار قرار داد و واحدهای کوچک را به بازسازی و نوآوری ترغیب کرد. باید این نکته را در نظر داشت که سردفروشی در نهایت به صنف نانوایان حجیم و نیمهحجیم آسیب میرساند و راهکاری جز فروش نان نیست.