ارسال به دوست نسخه چاپي
رئیس کمیسیون فنی اتحادیه نانوایان تهران:
در صدور جواز، سختگیر هستیم/ سلامت مردم برای ما اهمیت دارد
رئیس کمیسیون فنی اتحادیه نانوایان تهران گفت: در قانون آمده است کسانی که با صنف نانوایی آشنایی ندارند، باید مباشری را برای فعالیت در این صنف تعیین کنند تا پس از تایید صلاحیت و بررسی در کمیسیون فنی، درباره صدور جواز برای این واحد نانوایی، تصمیمگیری شود.
صدقی در گفتوگو با نگاه هستی بیان کرد: چنانچه فرد، با اصول نانوایی آشنایی نداشته باشد، از طریق دورههای عملی در یکی از واحدهای نانوایی، آموزشهای لازم را خواهد دید. شایان ذکر است که برای صدور جواز، سختگیریهایی از سوی اتحادیه نانوایان لحاظ میشود. وی با اشاره به اینکه سازمان فنی و حرفهای درباره آموزش به نانوایان، مسئول است، اظهار کرد: سالها پیش من مسئول آموزش اتحادیه نانوایان بودم و در آن سالها 10 دوره آموزشی برگزار شد اما اکنون هیچ اقدامی در این راستا انجام نمیشود و ما هم در اتحادیه تا صلاحیت فرد مشخص نشود، اقدام به صدور جواز نخواهیم کرد. انتظار ما از سازمان فنی و حرفهای، این است که موضوع آموزش نانوایان را جدی بگیرد. صدقی در پایان خطاب به نانوایانی که تازه به این صنف وارد شدهاند، گفت: انصاف را رعایت کنید چرا که پخت نان با سلامت مردم، ارتباط مستقیم دارد.