ارسال به دوست نسخه چاپي
بررسی ریشههای ذرت برای بهبود اکوسیستم
گروهی از محققان قصد دارند ویژگیهای کمتر مورد توجه ریشه ذرت و راههای تغییر اکوسیستم کشاورزی را برای بهینهسازی ذخیرهسازی کربن، استفاده از منابع و افزایش بهرهوری مورد مطالعه قرار دهند.
به گزارش نگاه هستی به نقل از Worldgrain، کارمن اوگارت، استادیار پژوهشی در گروه علوم محیطی در دانشگاه ایلینویز میگوید: ریشههای سطحی و کمعمق بسیاری از هیبریدهای مدرن، مناسب آبوهوای متغیر غرب میانه ایالات متحده نیستند. این ریشهها همچنین در محصولاتی که به صورت دیمی یا ارگانیک رشد میکنند و ما نیاز به بهبود میزان مواد مغذی در آنها داریم و برای این هدف گیاه بیشتر به کیفیت خاک متکی است تا نهادههای افزودنی، کارآمد نیستند. محققان این دانشگاه برای این پروژه کمک هزینه 1/5 میلیون دلاری برای مدت چهار سال از مؤسسه ملی غذا و کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده دریافت کردند. آنها با کشاورزان در تعامل خواهند بود تا یاد بگیرند چگونه از اطلاعات مربوط به شرایط محصول و خاک آن، برای اهداف خود استفاده کنند. علاوه بر بهینهسازی بازده محصول، این تیم به دنبال بهبود ریشههای ذرت نیز خواهد بود که با شرایط متغیر خاک سازگاری یابند. اوگارت گفت: ما در گیاه ذرت به ریشههایی نیاز داریم که بتوانند در برابر بارشهای زیاد در بهار مقاومت کنند و همچنین به طور مؤثر، مواد مغذی و آب را از عمق خاک در طول تابستان، در حالی که خاک در لایه سطحی کاملاً خشک است، جذب کنند. کار در تیمی متشکل از متخصصان علوم مختلف به ما اجازه میدهد به تولید پربازده ذرت دست یابیم و در عین حال گیاه نیز خدمات مثبتی به محیط زیست خود ارائه کند. فعالیت ما اگر کارآمد باشد، میتواند با جلوگیری از نشت مواد مغذی به محیطهای آبی اطراف، در کاهش برخی از مشکلات زیستمحیطی مربوط به کشاورزی مدرن، مؤثر باشد. در نهایت، محققان امیدوارند ذرتی را تولید کنند که در اکوسیستمهای مختلف، بازده خوبی داشته باشد. هدف دیگر، توانمندسازی کشاورزان برای بهینهسازی تولیدات خود و در عین حال به حداقل رساندن ردپای زیستمحیطی (انتشار کربن) تولید غلات، بهرهمندی از منابع خاک و آب و هوا است.