ارسال به دوست نسخه چاپي
آموزشها اصولی شود، سلامت مردم تضمین میگردد
چند سالی است که موضوع آموزش نانوایان در کشور مطرح شده است که البته در صنف نانوایان حجیم و نیمهحجیم، این مقوله پررنگتر و اصولیتر انجام میشود چراکه اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم تهران، عضو اتحادیه بینالمللی نانوایان است و به همین دلیل تا پیش از شیوع کرونا، نانوایان برای آموزش به آلمان اعزام میشدند و دورههای مختلف را میگذراندند.
در کنار این موضوع، آموزشگاههای بسیاری نیز در ایران به بحث آموزش نان حجیم و نیمهحجیم میپردازند که آمار دقیقی از تعداد آنها موجود نیست اما پر واضح است که مجموع فعالیتها در راستای آموزش نانوایان حجیم و نیمهحجیم، تحول در این صنف را به همراه داشته است. شایان ذکر است این روزها بسیاری از افراد، به آموزش و ادامه کار در شغل نانوایی علاقهمند شدهاند. شاید کرونا یکی از دلایلی بود که این کسبوکارها را رونق داد و نانوایان بر آن شدند تا با بهروزرسانی اطلاعاتشان، کسبوکار خود را گسترش دهند اما چرا در این میان تنها چند آموزشگاه مطرح هستند؟ یکی از دلایل آن، آموزش اصولی دادن به نانوایان است که موجب مطرح شدن این آموزشگاهها میشود و هنرجویان هم برای آموزش به سمت آنها رهسپار میشوند. یکی از مربیان نانوایی در این باره میگوید: درخواستم از آموزشگاهها این است که به صورت اصولی آموزش دهند چراکه نان با تغذیه مردم سروکار دارد و کوچکترین خللی میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد. آموزش دادن به نانوایان باید اصولی و مطابق استاندارد باشد ضمن اینکه باید اصول پخت و استفاده از افزودنیهای مجاز نیز به طور دقیق به هنرجو آموزش داده شود لذا آنچه در موضوع آموزش نانوایان از آموزشگاهها انتظار میرود، این است که به شیوه اصولی و علمی و مطابق با دانش روز، عمل کنند. از سوی دیگر باید این نکته را هم در نظر داشت که عدهای مهاجرت کردهاند و داشتن مدرک آموزشی نانوایی میتواند پلی برای پیشرفت شغلی آنها باشد.