ارسال به دوست نسخه چاپي
پوراتوس در فیلیپین مدرسه نانوایی راهاندازی کرد
گروه پوراتوس اعلام کرد که مدرسه نانوایی در فیلیپین افتتاح کرده است؛ این ششمین مدرسهای است که از سوی این شرکت به عنوان بخشی از بنیاد مدرسه نانوایی افتتاح شده است تا در صنعت نانوایی، فرصتهای بیشتری برای افراد جوان و محروم فراهم کند.
به گزارش نگاه هستی به نقل از bakemag، پوراتوس فیلیپین با بنیاد (Consuelo "Chito" Madrigal (CCMF همکاری کرد تا یک ساختمان خالی در مجتمع CCMF را به یک مدرسه نانوایی کاملا مجهز با ظرفیت 20 تا 25 دانشآموز تبدیل کند. دانشآموزان مدرسه نانوایی، یک برنامه فشرده دو ساله را پشت سر میگذارند و در آن تقریباً 1600 ساعت آموزش میبینند. آنها ابتدا در مورد تجهیزات، واکنشهای مواد و تمامی تئوریها قبل از دروس فنی و عملی مانند تهیه خمیر ترش، تهیه شکلات، تزئینات و غیره اطلاعات کسب میکنند. نکته مهم این است که علاوه بر یادگیری پخت نان و شیرینی، دورههای مربوط به ایمنی مواد غذایی، برچسبگذاری مواد غذایی، مدیریت فروش و امور مالی را میگذرانند که این دورهها تضمین میکند دانشآموزان دانشی کاربردی را در تمام بخشهای کسبوکار به دست میآورند و زمینه خوبی برای اشتغال آیندهشان فراهم میشود. دانیل مالکورپس، مدیر اجرایی پوراتوس میگوید: با نزدیک شدن به سی و سومین سال فعالیت پوراتوس در فیلیپین، ما بسیار مفتخریم که این مدرسه نانوایی را افتتاح کردهایم و واقعاً هیجانزده هستیم که دانشآموزان بومی بیشتری را برای نسل بعدی نانوایان، آموزش میدهیم. همانطور که پوراتوس به صنعت نانوایی فیلیپین متعهد است، کل تیم مدارس نانوایی به ماموریت خود جهت ارائه فرصتهای برابر برای جوانان محروم و آموزش نانوایان ماهر برای ارتقای صنعت نان پایبند هستند. ما بهعنوان یک رهبر و پیشرو در بخش نان، احساس میکنیم که جذاب کردن مشاغل نانوایی، شیرینیپزی و تولید شکلات در هر کشوری و همچنین حفظ تاریخ، میراث و مهارتهای منحصربهفرد این صنایع، بسیار مهم است. علاوه بر فیلیپین، مدارس نانوایی Puratos در هند، برزیل، مکزیک، رومانی و آفریقای جنوبی نیز برقرار هستند. به گفته پوراتوس، در مجموع 250 دانشآموز در مسیر تبدیل شدن به نانوا، تولیدکننده شکلات و شیرینیپز حرفهای هستند و تا کنون 241 نفر نیز فارغالتحصیل شدهاند.