ارسال به دوست  نسخه چاپي 

موجی از انگیزه و پشتکار در نانوایی امید

نانوایی امید در عشق‌آباد نیشابور، امروزه به یکی از نانوایی‌های سراسر انگیزه تبدیل شده و فاطمه عشقی، بانویی است که علی‌رغم تمام سختی‌ها، با تلاش‌ بسیار این واحد نانوایی را راه‌اندازی کرده است.

 

وی در گفت‌وگو با نگاه هستی بیان کرد: برای آنکه شرایط بهتری را تجربه کنم، به شغل نانوایی روی آوردم و مسیر بسیار سختی را پشت سر گذاشتم تا بتوانم امروز در واحد نانوایی خود فعالیت کنم.

عشقی افزود: اکنون به دنبال دریافت مجوز نانوایی هستم و روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ نان لواش با آرد کامل پخت می‌کنم.

وی با اشاره به تامین گندم در این واحد نانوایی گفت: اگر بخواهیم نان با آرد کامل تولید کنیم، نیازمند گندم باکیفیت هستیم و به دلیل اینکه پدرم گندم‌کار است، مشکلی درباره تامین گندم ندارم.

این نانوا با بیان اینکه در مسیر تولید نان، بارها ناامید شده است، تصریح کرد: اگر انگیزه داشته باشید، می‌توانید با همه نا‌امیدی‌ها و سختی‌ها به مسیر خود ادامه دهید. من تا پیش از کرونا، در یک واحد نانوایی مشغول به کار بودم و حرف‌های زیادی شنیدم و فضای سنگینی را تحمل کردم اما چون هدف داشتم، به مسیر خود ادامه دادم تا اینکه بعد از کرونا دیگر مرا در آن واحد نانوایی نخواستند. پس از آن تصمیم گرفتم روی پای خود بایستم و با تمام دشواری‌هایی که داشتم، به شغلم که نانوایی است، ادامه دهم.

وی در پایان خطاب به بانوان نانوا خاطرنشان کرد: اگر هدفی دارید، به فعالیت خود ادامه داده و از هیچ چیز نترسید.