ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیر کنترل کیفیت شرکت تولیدی آرد بارانا:

رضایت نانوایان از کیفیت آرد بارانا

مسئول فنی و مدیر کنترل کیفیت شرکت تولیدی آرد بارانا گفت: در آزمایشگاه این شرکت، تمامی فاکتورهای مربوط به تولید آرد مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

 

حمزه اللهیاری در گفتوگو با نگاه هستی بیان کرد: آزمایشگاه این شرکت دارای ایزو ۱۷۰۲۵ است و PRP آن از سوی معاونت غذا و دارو در رده مطلوب قرار دارد.

وی افزود: در آزمایشگاه شرکت تولیدی آرد بارانا، تمامی آزمایشهای میکروبی و شیمیایی و همچنین در فرایند تولید، اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه انجام میشود چرا که سلامتی مصرفکننده برای ما حائز اهمیت است و از سوی دیگر در تلاش هستیم تا نانوایان از کیفیت آرد رضایت داشته باشند.

مدیر کنترل کیفیت شرکت تولیدی آرد بارانا در ادامه درباره ضرورت مشتریمداری در این شرکت اظهار کرد: از آنجا که رضایت مشتریان برای ما از اهمیت قابل توجهی برخوردار است لذا با تماس با مشتریان و در برخی مواقع بازدید از واحدهای نانوایی، نظرات آنها را بررسی میکنیم اما خوشبختانه تا کنون شکایت یا نارضایتی از سوی نانوایان به ما گزارش نشده است.