ارسال به دوست نسخه چاپي
به آموزش نانوایان بیشتر توجه شود
آموزش در توليد نان حجيم و نيمهحجيم حرف اول را ميزند به ويژه در چند سال اخير با کوشش اتحاديه نانوايان حجيم و نيمهحجيم شاهد آن بوديم که اين صنف با تحولي دوچندان مواجه شده است اما هنوز هم نانوايان حجيم و نيمهحجيم دغدغه آموزش دارند.
چندي پيش که از يکي از نانواييهاي حجيم و نيمهحجيم بازديد داشتيم، شاطر آن واحد نانوايي از شرايط آموزش گلهمند بود و خواستار آن شد تا به اين موضوع بيشتر توجه شود. وي درباره انگيزه يک نانوا براي آموزش گفت: من به عنوان يک شاطر نانوايي براي آنکه بتوانم نان باکيفيت توليد کنم، سعي کردم به کشورهاي مختلف سفر کرده و از تجربيات آنها استفاده کنم. وي که تجربه 22 ساله در پخت نان داشت، ادامه داد: البته در ايران هم آموزشگاههايي هستند که از کيفيت قابل توجهي براي آموزش برخوردارند اما آنچه درخواست نانوايان است توجه به جايگاه آموزش در سراسر کشور است. عليرغم تلاشها گفته ميشود که آموزش نانوايان در ايران چندان مورد توجه نيست و خواسته نانوايان اين است که براي بهروز کردن اطلاعات اين قشر بيشتر تلاش شود چرا که در اين صورت ميتوانند حتي رسپيهاي بيشتري براي توليد ارائه کنند.