ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس اداره صمت شهرستان گلپایگان:

بازرسی دقیق از نانوایی‌های گلپایگان انجام می‌شود

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گلپایگان گفت: در شهرستان‌ گلپایگان حدود 3200 هکتار مزرعه گندم در قالب شرکت زراعی به تولید گندم می‌پردازد که باعث شده کیفیت گندم تولیدی و در نهایت نان افزایش پیدا کند.

 

اتحادی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی اظهار کرد: کیفیت گندم تأثیر بسیاری بر کیفیت آرد و نان تولیدی دارد بنابراین باید شرایط برای تولید گندم باکیفیت ایجاد شود.

وی با اشاره به نقش دستگاه‌های پخت در افزایش کیفیت نان بیان کرد: ممکن است آرد در فصل‌هایی از سال با نوسان مواجه شود اما در کنار آن باید به کیفیت دستگاه‌های پخت نان هم اشاره کرد. در گذشته تنورهای گلی پخت نان، عطر و طعم قابل توجهی به نان می‌بخشید اما این روزها دستگاه‌های پخت نان علی‌رغم استاندارد بودن، بر کیفیت و طعم نان اثرگذار هستند.

به گفته اتحادی، آنچه در شهرستان گلپایگان مشاهده می‌شود، کیفیت مطلوب نان است اما برای رسیدن به شرایط عالی، هنوز باید مسیری طولانی طی شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گلپایگان با بیان اینکه در این شهرستان نظارت و بازرسی در چند بخش انجام می‌شود، تصریح کرد: بازرسی در این شهرستان در چند بخش است؛ یک بخش آن از سوی اتحادیه نانوایان انجام می‌پذیرد و بخش دیگر گشت مشترک است که کمی سختگیرانه است اما بازرسی اتحادیه، نگاهی اصلاحی دارد.

اتحادی در پایان با اشاره به جشنواره کباب گفت: این جشنواره برای نخستین بار در سال 97 با بهره‌گیری از توان و پتانسیل داخلی برگزار شد و توانستیم حدود 8 ‌هزار نفر را برای بازدید از این جشنواره ترغیب کنیم که در سال دوم این میزان دو برابر شد اما متأسفانه به دلیل شیوع کرونا، در سال جاری برگزار نگردید.