ارسال به دوست  نسخه چاپي 

در مرکز نوآوري صنعت غذا برگزار شد:

رونمايي از کيسه‌هاي پارچه‌اي شرکت آرد تهران باختر

مرکز نوآوري صنعت غذا در اسفندماه سال 99 ميزبان دست اندرکاران زنجيره گندم، آرد و نان بود که براي رونمايي از کيسه‌هاي پارچه‌اي نان از سوي شرکت آرد تهران باختر، گرد هم آمده بودند.

 

 

در اين نشست، جمعي از مسئولان از جمله دکتر عليرضا کريمي وثيق رئيس کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان، محمدجواد کرمي رئيس اتحاديه نانهاي حجيم و نيمهحجيم، سيدمحمدرضا مرتضوي رئيس انجمن صنفي آردسازان، قاسم زراعتکار مديرعامل شرکت تعاوني نانوايان، عباس ارشدي مديرکل اداره غله و خدمات بازرگاني استان تهران و طباطبايي مدير روابط عمومي شرکت بازرگاني دولتي ايران حضور داشتند.

در اين نشست، عباس ارشدي، مديرکل اداره غله و خدمات بازرگاني استان تهران گفت: سال 1399، سالي دشوار براي صنف آرد و نان بود اما با مديريت توانستيم اين بحران را سپري کنيم.

وي افزود: بايد بهداشت واحدهاي نانوايي را در تمام زمينهها مورد توجه قرار دهيم. نان قوت غالب مردم است و ما به عنوان متوليان نان کشور بايد با تعامل با يکديگر به دنبال نوآوري در اين صنعت باشيم.

ارشدي با اشاره به محدوديتهايي که سال 1399 براي همگان داشت، بيان کرد: در سال 1399 توانستيم با اتحاد با يکديگر، محدوديتها را بگذرانيم و به مسير خود ادامه دهيم و در همين راستا براي خريد تضميني گندم در سال 1400 آماده ميشويم و اميدواريم با تعامل با اتحاديهها، کارخانهها و واحدهاي خبازي، شرايطي را فراهم آوريم که کميت و کيفيت در زنجيره توليد نان مديريت شود.

مديرکل اداره غله استان تهران در ادامه از فرشاد معماريان به عنوان کارخانهداري که همواره در توليد آرد باکيفيت تلاش ميکند، قدرداني کرد و گفت: اتفاقي که امروز شاهد آن هستيم، اين است که شرکت آرد تهران باختر در راستاي رسالت اجتماعي خود و ارتقاي بهداشت و فرهنگ مصرف نان و کمک به محيط زيست و با همت جامعه خيريه ياوري، اين کيسهها را توليد کرده است.

در ادامه، سيدمحمدرضا مرتضوي، رئيس انجمن صنفي آردسازان ايران گفت: جامعه آرد و نان کشور، کوچک نيست و مهم، تداوم حيات آن است. جامعهاي که زنده باشد، به امتداد حيات در وجود خود اميدوار است.

وي اظهار کرد: هر نانوايي همواره در زمان بروز هر مشکلي با استفاده از تجربيات بزرگان صنف مانند آقايان قاسم زراعتکار و اصغر پابرجا، مشکل را رفع ميکند و همه ما فدايي نانواخانه و منتظر ابتکارات کوچک و بزرگ هستيم.

رئيس انجمن صنفي آردسازان ايران با اشاره به کيفيت نان در طي اين يک سال بيان کرد: در طي اين يک سال، کيفيت نان قابل توجه بود که جا دارد از زحمات آقاي محمدجواد کرمي در اين راستا، قدرداني کنيم.

مرتضوي ادامه داد: آقاي نصر جهاد کرد و تلاشش باعث شد گندم در سال جاري باکيفيت باشد و دکتر کريمي هم با نقش خاص خود، نتايجي شگفتانگيز رقم زد و نتيجه آن، ايجاد مرکز نوآوري صنعت غذا است که تکيهگاهي مطمئن براي جوانان است.

وي افزود: تأثير کاري که انجام ميدهيد، در رشد نسل ايراني اثرگذار خواهد بود و همه ما در کنار هم ميتوانيم احترام و نگاهي ويژه براي رشد اين صنعت داشته باشيم.

دکتر عليرضا کريمي وثيق، رئيس کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان هم در ادامه اين نشست گفت: فرشاد معماريان، ادامهدهنده راه پدر خود است و در مسير کارهاي خود، به کهکشان ميرسد.

وي ادامه داد: يکي از روشهاي خوب، اين است که اهل محبت باشيم. نان به دنبال پخت مطلوب و مدير بااخلاقي است که به کار خوب توجه ميکند و اين يک اصل است.

دکتر کريمي در ادامه پيرامون جلسات مبتني بر سپاس گفت: با هدايت آقاي نصر، نشستهاي مبتني بر سپاس را برگزار کرديم و نشست بعدي در پاسداشت زحمات آقاي دکتر خواجه خواهد بود.

فرشاد معماريان، رئيس هيأت مديره آرد تهران باختر هم در اين نشست درباره توليد اين کيسههاي پارچهاي گفت: در راستاي رسالت اجتماعي شرکت آرد تهران باختر، اقدام به توليد کيسههاي پارچهاي نان کرديم تا در ارتقاي بهداشت نان و حفظ محيط زيست سهيم باشيم.

وي افزود: در اين مسير با همکاري آقاي علي راد، مدير روابط عمومي خيريه ياوري، اين برنامه طراحي شد تا از طريق آن، شماري از بانوان بيسرپرست که در کارگاه اين خيريه فعال هستند، اقدام به توليد کيسههاي پارچهاي کنند.

معماريان با بيان اينکه استفاده از کيسههاي پارچهاي نياز به فرهنگسازي دارد، تصريح کرد: توليد و توزيع کيسههاي نان نياز به فرهنگسازي دارد و اميدواريم ديگر همکاران نيز در اين مسير سهيم شوند.

رئيس هيأت مديره آرد تهران باختر در پايان گفت: 5000 کيسه پارچهاي نان توليد شده که در ميان واحدهاي خبازي که با کارخانه ما تعامل دارند، تقسيم ميشود و اميدواريم از اين ايده استقبال شود.

در ادامه، مديرعامل شرکت تعاوني اتحاديه نانوايان هم اظهار کرد: اين نشست با تلاش همه دست اندرکاران برگزار شده است و اميدواريم به ديگر مسائل و مشکلات نانوايان هم توجه شود.

قاسم زراعتکار با اشاره به اينکه بايد همه مسائل مربوط به نانوايان مد نظر قرار گيرد، بيان کرد: امروز نانوايي بيشتر از هر زمان ديگري نياز به توجه دارد و اميدوارم به مسائل ريشهاي نانواخانه هم پرداخته شود.

وي افزود: اين اقدام بسيار ستودني است اما ميتوانيم به ساير نيازهاي نانوايان هم رسيدگي کنيم.

در ادامه، مدير روابط عمومي شرکت خيريه ياوري به عنوان پيشنهاددهنده توليد اين کيسههاي پارچهاي گفت: در نگاه اول موضوع بسيار ساده است، يک کار تبليغي يا در نهايت کمک به بهداشت نان يا تغيير صحيح الگوي مصرف، شايد فراتر از آن حفاظت در مقابل پاندمي که اين روزها امانمان را بريده است اما من ميخواهم از زاويه نگاه يک موسسه خيريه به ماجراي کيسههاي ناني که دوستان شرکت آرد تهران باختر آماده کردهاند، نگاه کنم.

علي راد با اشاره به موسسه خيريه ياوري بيان کرد: بنياد نيکوکاري جامعه ياوري فرهنگي، قريب به 38 سال است که مدرسه ساخته و به زودي از هزارمين پروژه مدرسهسازي عبور ميکند. در جامعه ياوري فرهنگي، طرحي به نام «توليد حين آموزش» داريم که قصد آن مهارتافزايي هنرجويان هنرستانهايي در مناطق محروم و کمبرخوردار است و از آنجايي که اين دانشآموزان اميدي به آينده ندارند و همچنين با امکانات بسيار اندک هنرستانها در آن مناطق، نگراني آنها از بعد فارغ التحصيلي، دوچندان است.

وي با بيان اينکه در اين موسسه مهارت آموزي به هنرجويان در دستور کار است، تصريح کرد: سالها است که اين هنرستانها از سوي ما تجهيز شده و با در اختيار گذاشتن پارچه، هنرجويان عزيزمان هم مهارت در توليد را ميآموزند و هم لباسهاي توليد شده در اختيار فرزندان محروم اين سرزمين قرار ميگيرد.

راد افزود: امسال و با شيوع بيماري کوويد 19، اين هنرستانها کاري براي انجام نداشتند و وقتي با مدير يکي از هنرستانهاي اين طرح در شهرستان سبزوار صحبت ميکردم، افسوسهاي وي از بيکاري بچهها، دلم را لرزاند.

مدير روابط عمومي شرکت خيريه ياوري با اشاره به توليد کيسههاي نان خاطرنشان کرد: کيسههاي نان «اميدآفرين» متولد شد و سفارش هزاران کيسه نان به اين کارگاه، شور زندگي را در هنرجويان زنده کرد. کيسه نان، محافظت، بهداشت و الگوي صحيح مصرف يک سوي ماجرا است که در هر مکاني دستيافتني است اما ايجاد فرصت شغلي و اميد به زندگي در هنرجويان با آسيبهاي جسمي و روحي فراوان، امري مقدس است.

وي در پايان گفت: اينک کيسههاي نان «اميدآفرين» سفيران نيکانديشي و حس زيباي انساني براي هر کسي است که آن را به دست ميگيرد و هريک حامل دعاي خير يکي از هنرجويان کمتواني است که با حداکثر توانش بدرقه مسير زندگي انسانهاي شريفي ميشود که در اين وانفساي سردي انسانيت، هنوز هم عشق در وجودشان موج ميزند.