ارسال به دوست نسخه چاپي
خمیرترش و فراتر از آن
مصرفکنندگان برای تهیه نانی با مواد اولیه سادهتر، به نانهای آرتیزان روی میآورند.
به گزارش نگاه هستی به نقل از bakingbusiness، مدیر ارشد بازرگانی Aspire Bakeries در لسآنجلس گفت: تقاضا برای نانهای آرتیزان به دلیل تقاضای مصرفکنندگان برای غذاهای با کیفیت بالا که از مواد اولیه ساده و سالم تهیه میشوند، افزایش مییابد. در طول قرنطینه همهگیری، نانهای آرتیزان خمیرترش به ترندی محبوب تبدیل شد و تا امروز نیز محبوب باقی مانده است. مزایای خمیرترش برای سلامتی با توجه به حضور باکتریهای طبیعی در خمیر، توجه مشتریان آگاه را جلب میکند. مصرفکنندگان به نانهای تهیه شده با مواد اولیه با کیفیت بالا، علاقهمند هستند و حاضرند برای این محصولات، هزینه بیشتر نیز بپردازند. تمرکز بر تغذیه سالم در بین مصرفکنندگان، پرطرفدار میشود در نتیجه محبوبیت بیشتری برای محصولات نانوایی آرتیزان ایجاد میکند. نانهای آرتیزان مزایایی از جمله غلات کامل، مواد اولیه ارگانیک و محلی و کاهش مواد نگهدارنده، رنگهای مصنوعی و طعمدهندهها را به همراه دارند. یک نظرسنجی اخیراً نشان داد که 40 درصد از خریداران محصولات نانوایی، قصد دارند سالمتر بخورند و محصولات کمکربوهیدرات همچنان انتخاب اول آنها است. نانهای آرتیزان نیز فرصت رشد بیشتری دارند زیرا مصرفکنندگان همچنان به دنبال گزینههای سالم، تنوع و تجربه طعمهای مختلف هستند. این نانها تنها از چهار ماده اصلی و ساده یعنی، آرد، آب، نمک و مخمر تهیه شده و آماده کردن آنها 24 ساعت زمان نیاز دارد. تولیدکنندگان نان آرتیزان نه تنها به فرایندهای تولید سنتی تکیه کردهاند بلکه به معیارهای خود برای پخت یک نان باکیفیت، متعهد هستند. تولید نانهای آرتیزان طبیعتاً فرایندی زمانبر و فشرده است و تولید این محصولات در مقیاس بزرگ با چالشهای خاص خود همراه است. با این حال اینها چالشهایی هستند که میتوان حل کرد و فقط به سرمایه و مهندسی مناسب نیاز دارد اما تا زمانی که ضمانت فروش گسترده آن وجود نداشته باشد، هیچ کمپانی حاضر به اقدام در این زمینه نخواهد بود. شایان ذکر است که این فروش تنها در صورتی حاصل میشود که مصرفکنندگان در مورد تفاوت بین نان تجاری استاندارد و نان آرتیزان، آموزش ببینند. رواج استفاده از محصولات جدید از جمله اسپلت، اینکورن و کاموت و همچنین آردهای جایگزین آرد گندم تهیه شده از نخود، کینوآ و تف، بر توسعه بیشتر محصولات نان تأثیر میگذارد. علاوه بر این، استفاده از پودرهای گیاهی مانند چغندر، اسفناج و پودر هویج و همچنین ادویهها و شیرینکنندههای جایگزین نیز رواج بیشتری مییابد. یکی از نوآوریهای بزرگتر در زمینه مواد اولیه، تنوع انواع غلات کامل است که امروزه در مقایسه با آنچه قبلاً در بازار وجود داشت، گزینههای بیشتری در دسترس است. گسترش قابل توجهی در استفاده از غلات کامل و باستانی وجود دارد که میتواند به بهبود تغذیه، بافت و طعم کمک کند. نانوایی La Brea در ایالات متحده نیز اخیراً یک نان چاودار نیویورکی را معرفی کرده است که شامل آرد گندم و چاودار به همراه دانههای زیره است. بریوش کرنبری نیز یکی از محبوبترین محصولات Hudson Bread"s است که از شروع مخلوط تا پخت نهایی این نان، 48 ساعت زمان لازم است. مترجم: کمند ابراهیم زاده