ارسال به دوست نسخه چاپي
تسهیلگر خدمترسانی به نانوایان هستیم
دبیر اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم گفت: سال جاری، اولین حضور اینجانب در جمع عزیزان هیأت مدیره در سمت دبیر است و در چند ماهی که افتخار خدمترسانی داشتم، روند کار صنف را با توجه به تلاشها و مساعی اعضا و پرسنل خدوم اتحادیه، روندی مثبت و رو به جلو ارزیابی مینمایم.
امیر محمدی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: از جمله اقدامات صورت گرفته میتوان به برگزاری نمایشگاه آرد و نان و غلات و تجهیزات مربوطه، میزبانی از آقای خوزه فرناندز دبیر اجرایی اتحادیه جهانی نان، تسهیل در روند حضور همکاران گرامی جهت شرکت در نمایشگاه جهانی نان و شیرینی در مونیخ آلمان و در کنار آن اجلاس جهانی نان که افتخار انتخاب جناب آقای مهندس محمدجواد کرمی در هیأت مدیره اتحادیه جهانی نان را به همراه داشت، اشاره نمود. وی در ادامه درباره اقدامات انجام شده در اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم تصریح کرد: همکاری مؤثر در جهت کمک به همکاران در صدور پروانه و مجوز کسب با توجه به سامانه تسهیل صدور مجوزها و اقدامات کارشناسی مؤثر در متراژ و مقررات این سامانه، پیشرفت و احداث واحدهای کافهنان، افزایش رستههای مربوط به اتحادیه، بازدید از کارخانههای آرد، شرکت در جلسات مرتبط با نان و ارائه نظرات کارشناسی و غیره، از جمله اقدامات اتحادیه است که در سایه همکاری تمام اعضای محترم هیأت مدیره و پرسنل خدوم اتحادیه میسر گردید و همواره به عنوان عضوی خدمتگزار، آماده شنیدن نظرات همکاران محترم در روند بهبود عملکرد هیأت مدیره هستیم. دبیر اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم درباره پیشرفت این اتحادیه اظهار کرد: بدون شک، اتحاد و همدلی در میان اعضا و پرسنل زحمتکش اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم در تمام مراجع و محافل مربوط به صنف و تسریع در خدمترسانی به اعضای محترم همکار در این صنف را میتوان از نکات بارز پیشرفت بیان نمود. محمدی در پایان خطاب به نانوایان گفت: به عنوان عضوی کوچک از جامعه بزرگ و زحمتکش صنف نان حجیم، به همکاران عزیز پیشنهاد میکنم که همواره در دورههای آموزشی یا کلاسهای مربوط به صنف شرکت نموده یا نماینده معرفی نمایند تا در خصوص بازآموزی در تولیدات و محصولات جدید و بهروز و با کیفیت مناسب، همواره چراغ صنف خود را روشنتر نگاه داشته و کسب و کار این صنف را رونق بخشند و در آخر نیز از دوستان محترم همکار که قصد ایجاد واحد جدید دارند، تقاضا دارم کمافیالسابق با رعایت اخلاق در خصوص فاصله صنفی با واحد قدیمالتأسیس، اقدام مناسب و مقتضی را انجام داده و این مهم را لحاظ نمایند. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران