ارسال به دوست  نسخه چاپي 

محاسبه مالیات، چالشی برای قنادان

نوروزی، مدیر قنادی سولدوش و پیشکسوت قنادی گفت: صنف قنادان همواره به دنبال شیرین کردن کام مردم و در کنار مردم است.

 

وی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی اظهار کرد: مردم سال‌ها است که برای شیرین کردن کامشان به قنادی می‌آیند و امروز این صنف نیاز به حمایت‌ دارد که اگر مسئولین کشور از این صنف حمایت کنند، در نهایت منجر به شکوفایی صنف قنادان خواهد شد.

این قناد پیشکسوت درباره برگزاری روز ملی قناد بیان کرد: برگزاری چنین رویدادی برای قنادان افتخارآفرین است و انگیزه آن‌ها را دو چندان می‌کند. گرچه قنادان در این سال‌ها توانسته‌اند در نمایشگاه‌های بین‌المللی با حضور خود، پتانسیل تولید شیرینی ایران را نشان دهند.

نوروزی در ادامه درباره تأمین شیرینی برای سال نو گفت: یکی از نکات قابل توجه، تقارن عید نوروز با ماه مبارک رمضان است که مردم طبق سنت برای افطاری، زولبیا و بامیه هم خریداری می‌کنند و دور از انتظار نیست که در آستانه سال جدید، خرید شیرینی کمرنگ شود.

وی در خصوص مشکلات صنف تصریح کرد: یکی از عمده‌ترین چالش‌ها، موضوع مالیات است که در اتحادیه قنادان چندین جلسه در این باره برگزار شد که اصلاً شرایط آن با صنف قنادان مطابقت ندارد. ما پیشنهاد کردیم که مبنای پرداخت مالیات، دستگاه پوز باشد و ما بتوانیم ماهیانه مالیات را پرداخت کنیم.

مدیر قنادی سولدوش در پایان خطاب به نسل جوان گفت: از سیزده‌سالگی وارد این صنف شدم و به این صنف علاقه دارم. به نسل جوان هم پیشنهاد می‌کنم که از شکست نترسند و ایمان و وجدان کاری داشته باشند. نسل جوان باید تلاش کنند و این صنف را زنده و پویا نگه دارند. اگر جوان‌ها سختی شغل را نپذیرند، نمی‌توانند موفق باشند.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران