ارسال به دوست  نسخه چاپي 

دکتر سلطانی، بنیان‌گذار و رئیس هیأت‌ مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر:

سرزمین ایران، بهشت فرصت‌ها است

«امین‌الضرب»‌های دیروز، تاجرانی معتمد بودند که امین حکومت در ضرب سکه به شمار می‌آمدند و در مسیر دگردیسی‌ تاریخی‌شان، به کارآفرینان و سرداران بخش خصوصی امروز بدل شدند که بازوی حاکمیت در تولید ثروت ملی هستند. تلفیق دیروز و امروز معتمدان اقتصادی کشور، در تندیسی جاودانه شده که چهار بال نمادینش بر چهار بخش اصلی اتاق بازرگانی کشور یعنی صنعت، معدن، بازرگانی و کشاورزی دلالت دارد. اتاق بازرگانی کشور امسال نیز به سنت هفت سال گذشته، بانی و میزبان مراسمی بود تا طی آن از کارآفرینان برتر کشور قدردانی و تجلیل شود.

 

یکی از مهمانان مراسم، چهره‌ نام‌آشنا در عرصه کارآفرینی یعنی دکتر «مرتضی سلطانی»، بنیانگذار و رئیس هیأت‌ مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر بود که مثل سنوات گذشته، سخنان امیدآفرینش با استقبال حضار به‌ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف مواجه شد.

دکتر سلطانی ابتدای سخنانش، مهمانان جوان مراسم یعنی دانشجویان را مخاطب قرار داد و با تأکید بر اینکه امروز باید دست تک‌تک دانشجویان و صنعتگرانی را که برای اعتلای کشور تلاش می‌کنند، بوسید، گفت: ناامید نشوید، شما سرمایههای مردم هستید و با هدف افتخارآفرینی برای کشور، همدل و همراه شوید.     

وی با اشاره به دوران کودکی خود در قلعه مبارک‌آباد قم و زندگی در فقر مطلق گفت: دو سه ساله بودم و شناسنامه نداشتم که مردم بامعرفت محل رفتند ثبت احوال قم و برای من شناسنامه گرفتند.

رئیس هیأت ‌مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در ادامه به دعای مادرش اشاره کرد و با بیان اینکه مادرم تأکید کرده بود اگر در راه درست حرکت کنم، چه بسا هزاران نفر سر سفره‌ام بنشینند، ادامه داد: امروز گروه صنعتی و پژوهشی زر، حدود 22 شرکت تولیدی، خدماتی، دانش‌بنیان و صنعتی دارد.

وی با بیان اینکه مجموعه کارخانه‌های زر به صورت تیمی کار می‌کند و من صرفاً نقش راهبری را به عهده دارم، خطاب به جوانان و دانشجویان حاضر گفت: چون به کار تیمی اعتقاد دارم، جوانانی بی‌نظیر مثل شما، سوار بر سیستم مدیریت و برنامه‌ریزی منابع انسانی شرکتها را اداره می‌کنند.

کارآفرین برتر کشور و منتخب ملی امین‌الضرب با بیان اینکه کشورهای برتر دنیا به کمک پیشران‌های صنعت خود به توسعه رسیده‌اند، گفت: در کشور، نخبگانی ارزشمند در حوزه تولید فعال‌اند اما متأسفانه به این نخبگان و پیشران‌های تولید و صنعت، توجه شایسته نمی‌شود. ما راه را اشتباه رفته‌ایم اما امیدواریم که توانایی اصلاح آن را داشته باشیم.

دکتر سلطانی با تأکید بر اینکه همه زندگی ما، امیدواری است و اگر با ناامیدی زندگی کنیم، فردایی خوشبخت نخواهیم داشت، سخنان خود خطاب به دانشجویان، استادان و تولیدکنندگان را با جمله «با وجود همه مشکلات و چالش‌های موجود، ایران بهشت فرصت‌ها است» به پایان رساند و گفت: کشور ما دارای مزیت‌های نسبی بی‌شمار است و ما باید به عنوان سربازان جبهه تولید، این فرصت‌ها را به نتیجه برسانیم. به خودتان ببالید، کوتاه نیایید و با امید به زندگی درخشان، از مزایای سرزمین ایران استفاده کنید.

 

خبرنگار: ندا کاظمی ترکی