ارسال به دوست نسخه چاپي
دبیر انجمن شیرینی و شکلات:
تولیدکنندگان از کیفیت آرد سامانه راضی هستند
دبیر انجمن شیرینی و شکلات گفت: بیشک کیفیت آرد روی محصول ما تأثیر بسزایی دارد.
جمشید مغازهای در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: تولیدکنندگان شیرینی و شکلات با توجه به میزان نیاز خود، از سامانه آرد تهیه میکنند. سامانه آرد توانسته است مشکلات تأمین آرد صنوف را تا حدی برطرف کند. وی افزود: آرد ماده اولیه مؤثر در تولید شیرینی و بیسکوییت است و به محض ورود به کارخانه، در آزمایشگاهها بررسی میشود و اگر کیفیت آن مغایر با استاندارد باشد، برگشت داده خواهد شد. دبیر انجمن شیرینی و شکلات با اشاره به مصرف سالانه آرد این صنف گفت: در صنف شیرینی و شکلات، سالانه 700 هزار تن آرد مصرف میشود. البته توان تولید این صنف بیش از میزان نیاز است که میتوان به آن بها داد.