ارسال به دوست نسخه چاپي
همزنهای چندکاره و قابلیتهایی برای گسترش خط تولید
به گزارش نگاه هستی و به نقل از Baking business، همزنهای همهکاره و طراحیهای جدید آنها، نه تنها به نانوایان کمک میکند تا مخلوطی یکدست به دست آورند بلکه برای تولید محصولات جدید که ممکن است با برخی از همزنها امکانپذیر نباشد، همگام میشوند. این همزن، عمل مخلوط کردن را که داخل کاسه همزن اتفاق میافتد و همچنین برنامههایی را که این دستگاه میتواند اجرا کند، تعریف میکند.
کلر آفریدو، مسئول توسعه بازاریابی دیجیتال گفت: چالشهای مربوط به مخلوط کردن مواد شامل پراکندگی همگن مواد، انتقال انرژی به خمیر برای اطمینان از توسعه شبکه گلوتن و هوادهی است. این که آیا یک نانوا میخواهد به سادگی مواد را به طور مداوم مخلوط کند، انتقال انرژی برای ایجاد گلوتن یا هوادهی خمیر را انجام دهد نیز در طراحی و انتخاب ابزار همزن تأثیر میگذارد. به عنوان مثال، میکسرهای Shaffer دارای بازوهای تک سیگما و دو سیگما و همچنین میکسرهای میلهای سهگانه هستند. تک سیگما به سرعت مواد تشکیلدهنده را با یکدیگر ترکیب میکند در حالی که میکسرهای سیگما مضاعف، سایر انواع مواد را مانند مواد کوکیها، یکپارچه و ادغام میکنند. میکسر میلهای سهگانه همان چیزی است که Shaffer از آن به عنوان همزن فوقالعاده کاسهای یاد میکند که سرعت تولید خمیر را تسریع و زمان مخلوط کردن را کوتاه میکند. Andrew McGhie، مدیر فروش Shaffer گفت: خوردن میانوعدهها به طور چشمگیر رشد کرده است، میانوعدههایی مانند کوکیها، کراکرها، محصولات پروتئینی و گرانولا. میکسرهای ما برای مخلوط کردن میوهها و سایر مواد پرکننده کیک و همچنین خمیر و کوکیها استفاده میشوند. این امر منجر به تقاضای میکسرهای بازوی سیگما منفرد و سیگما مضاعف شده و به پیشرفت در ویژگیهای میکسرهای ما از جمله طراحی همزن، روش افزودن ماده و تخلیه خمیر انجامیده است. این شرکت اخیراً یک همزن سهگانه برای میکسرهای دو سیگما خود تولید کرده است تا مواد لطیف و حساس را به سرعت و بدون آسیب رساندن به آنها ترکیب کند. این همزن جدید برای ترکیب مواد محصولاتی مانند میانوعدههای پروتئینی و کوکیهای حاوی موادی مانند مغزها، میوهها و چیپسها به کار میرود. McGhie توضیح داد: نانوایان در حال آزمایش میکسرهای سهگانه ما هستند تا ببینند آیا به سرمایهگذاری برای خرید این میکسرها جهت تولید نان و کلوچه نیاز دارند یا خیر. آفریدو گفت: ابزارهای بسیاری در فرایندهای ترکیب مواد مختلف نقش دارند. همزن مارپیچی، خمیر را میکشد و برای تهیه نان صنعتی مناسب است. ویسک خمیرهای مایع را هوادهی و ضخیم میکند تا کرم یا وافل درست شود. پالت نیز روی خمیرهای خشک مانند کلوچه، بیسکویت یا گرانولا عمل خواهد کرد. هندسه خاص هر ابزار برای بهینهسازی عملکرد میکسر جهت کاربردهای خاص طراحی شده است. نانوایان با داشتن ابزارهای گوناگون، میتوانند به سرعت به تولید محصولات جدید بپردازند. ماهیت این فناوری همچنین انعطافپذیری را در فرایند تولید ایجاد میکند و زمان را برای استراحت و تخمیر فراهم مینماید.