ارسال به دوست نسخه چاپي
الزام فرهنگسازی برای تولید نان سالم
خالد علیار، نانوای شهرستان بوکان بیان کرد: تقریبا از سال ۱۳۸۸ تولید نان را شروع کردم و در تمام این سالها، تلاش کردهام نان باکیفیت تولید کنم.
وی در گفتوگو با نگاه هستی درباره انگیزه خود برای تولید نان با آرد کامل گفت: همواره درصدد این بودهام که نان تولیدیام کیفیت لازم را داشته باشد به همین دلیل به دنبال گندم بهاره قرمز بودم و پس از تولید آرد کامل با این گندم، نان سنگک این واحد نانوایی از استقبال خوبی میان مردم برخوردار شد به طوری که نان این واحد نانوایی را مردم برای خانواده خود به کشورهای اروپایی و استرالیا میفرستادند. علیار افزود: هدف من، تولید نان سالم است و پس از آشنایی با آقای خواجه، امروز تولید نانهای متنوع را در دستور کار خود قرار دادهام. وی با بیان اینکه تولید نان نیازمند مهارت است، تصریح کرد: یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشیم، این است که تولید نان نیاز به مهارت دارد و در کنار آن میتوان از بهبوددهندهها هم برای ارتقای کیفیت، استفاده کرد. علیار در پایان گفت: متاسفانه آموزش نانوایان در کشور ضعیف است و به همین دلیل، یک سال از اندوخته شخصی خود برای فرهنگسازی نان سالم در جامعه، هزینه کردم.