بیماری‌های خاموش نانوایان
رفتن به واحدهای نانوایی و نشستن پای صحبت‌های نانوایان، بسیار سخت است. چرا سخت؟! چون هر بار که پای حرف‌های آن‌ها می‌نشینی، درددل بسیار برای گفتن دارند که ناشی از زندگی و معیشت دشوار آن‌ها است.
 ١٠:٤٤ - چهارشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
تولید شیرینی‌های وگان، کتوژنیک و شیرینی‌های دیابتی
تولید شیرینی متفاوت، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های قنادان است تا بتوانند کام مشتریان متنوع خود را شیرین و افراد بیشتری را جذب کنند.
 ١٠:٤٣ - چهارشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
آموزش‌ بر مبنای نیازسنجی و دانش مربیان
مدیر آموزشگاه اتحادیه قنادان تهران گفت: شغل قنادی مانند هر صنفی، مزایا و معایبی دارد. یکی از معایب آن، رقبای زیاد و ساعت کار طولانی است. اگر به دنبال رقابت باشیم باید محصولات با کیفیت بالا تولید شود. در این حرفه، تعطیلی معنا ندارد و حتی در روزهای تعطیل، حجم کار بیشتر خواهد شد بنابراین یک فرد علاقه‌مند به قنادی باید به تمام شرایط سخت قناد بودن آشنا باشد.
 ١٠:٤١ - چهارشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>