بیماریهای خاموش نانوایان رفتن به واحدهای نانوایی و نشستن پای صحبتهای نانوایان، بسیار سخت است. چرا سخت؟! چون هر بار که پای حرفهای آنها مینشینی، درددل بسیار برای گفتن دارند که ناشی از زندگی و معیشت دشوار آنها است. | |
١٠:٤٤ - چهارشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٣ | متن کامل >> |
تولید شیرینیهای وگان، کتوژنیک و شیرینیهای دیابتی تولید شیرینی متفاوت، یکی از مهمترین دغدغههای قنادان است تا بتوانند کام مشتریان متنوع خود را شیرین و افراد بیشتری را جذب کنند. | |
١٠:٤٣ - چهارشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٣ | متن کامل >> |
آموزش بر مبنای نیازسنجی و دانش مربیان مدیر آموزشگاه اتحادیه قنادان تهران گفت: شغل قنادی مانند هر صنفی، مزایا و معایبی دارد. یکی از معایب آن، رقبای زیاد و ساعت کار طولانی است. اگر به دنبال رقابت باشیم باید محصولات با کیفیت بالا تولید شود. در این حرفه، تعطیلی معنا ندارد و حتی در روزهای تعطیل، حجم کار بیشتر خواهد شد بنابراین یک فرد علاقهمند به قنادی باید به تمام شرایط سخت قناد بودن آشنا باشد. | |
١٠:٤١ - چهارشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٣ | متن کامل >> |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | صفحه بعدی >> |
Aryanic webdesign توسط highportal aryanic